tag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post1369173180855283069..comments2023-05-26T11:54:02.489+03:00Comments on Мус от краски и мечти...: Е, ти готвачка ли ще ставаш?Gergana Lazarovahttp://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-68292292361722113132013-09-24T08:39:48.067+03:002013-09-24T08:39:48.067+03:00Мимиии, как ми стопли душата! Не знаеш колко се ра...Мимиии, как ми стопли душата! Не знаеш колко се радвам, когато някой се реши да приготви нещичко, предложено от мен - много!<br />Да ти е много сладък десерта, пък дано се хареса и на семейството. Ще чакам да се похвалиш и в твоето местенце.<br />Сърдечни поздравиии! :)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-63457923712526178702013-09-22T19:03:44.435+03:002013-09-22T19:03:44.435+03:00направих го ,Гери!
на мъжо няма да му хареса,макар...направих го ,Гери!<br />на мъжо няма да му хареса,макар че обожава крем карамел.<br />Повече има вкус на клафути !!!<br />Аз го обожавам :))))<br />прегръдки и прекрасна нова седмицана гости в моята кухня /Mim's sweet things https://www.blogger.com/profile/14703560279607908503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-91635976378625154002013-04-14T17:56:27.379+03:002013-04-14T17:56:27.379+03:00Zokie, I've just seen your cake. It looks even...Zokie, I've just seen your cake. It looks even better than mine. Thanks a lot for trying this cake, I hope you liked it!<br />Have a nice evening!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-14505485327595211212013-04-14T15:22:35.366+03:002013-04-14T15:22:35.366+03:00Gerry,I made this cake yesterday, kept in the frid...Gerry,I made this cake yesterday, kept in the fridge over nite and tried it this morning...taste is there but does not look good as yours.I will post it on my blog so you can see it. Thanks a lot.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-34545290671865446062013-04-12T23:17:38.809+03:002013-04-12T23:17:38.809+03:00Диди, сърдечно благодаря за хубавите пожелания. Вс...Диди, сърдечно благодаря за хубавите пожелания. Всичко най-добро и на теб и все така вдъхновяваща бъди!<br />Лека вечер!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-30477413662510738742013-04-11T20:34:39.523+03:002013-04-11T20:34:39.523+03:00Чудесен сладкиш, Гери и
някак много хубава асоциа...Чудесен сладкиш, Гери и <br />някак много хубава асоциация се получава с написаното и наименованието ...<br />Моите поздравления и <br />пожелания да развиваш своята кулинарна страст и професионални стремежи!<br />Успех!di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-90873835929127602682013-04-11T12:08:38.268+03:002013-04-11T12:08:38.268+03:00Хех, по-скоро беше шега в случая. Но не, не е това...Хех, по-скоро беше шега в случая. Но не, не е това призванието ми. Кулинарията си е страст, която смятам да си отглеждам спокойно, но не и професионално. Тя е, за да радвам близките и себе си, достатъчно ми е.<br />С друго се надявам да се занимавам, но то ще си покаже.<br />Хубав ден, активно момиче! =)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-25599684714709853992013-04-11T11:18:38.399+03:002013-04-11T11:18:38.399+03:00уф, мн добре изглежда този сладкиш. Май трябвад а ...уф, мн добре изглежда този сладкиш. Май трябвад а се махна от компютъра, че огладнях сега))<br />иначе е супер, че освен всичко останало, хората мислят, че може да станеш и професионалист кулинар:)) вярват в теб, явноШарена Солhttp://www.sharenasol.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-16709597765230842832013-04-10T16:36:33.111+03:002013-04-10T16:36:33.111+03:00О, нищо лошо няма в това, Мими, никак даже. Сега с...О, нищо лошо няма в това, Мими, никак даже. Сега се замислям, че като малка, когато ми кажеха да стана готвачка, не исках, защото смятах следното: "Ако ми е професия, ще намразя готвенето. Затова ще готвя само за мъжа си!" Детски му работи. ッ<br />Стискам палци да се оправят нещата с фотоапарата, знам какво е да липсва, много неприятно...<br />Благодаря, че се отби тук, Мими, хубав ден ти желая!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-72380237223504047812013-04-10T16:33:59.059+03:002013-04-10T16:33:59.059+03:00Права си, Иринка, подкрепям с 2 ръце казаното от т...Права си, Иринка, подкрепям с 2 ръце казаното от теб.<br />Почерпи се много голямо парче и да ти е сладко.<br />Слънчев ден! =)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-31369243106950864502013-04-10T15:19:28.121+03:002013-04-10T15:19:28.121+03:00Аа, че какво лошо има в това човек да е готвач!? Н...Аа, че какво лошо има в това човек да е готвач!? Най-вкусната професия :) <br />Супер ти е станал сладкиша, Гери, прилича на крем пита и със сигурност е много вкусен! И снимките са чудесни! Пък аз останах без фотоапарат за няколко седмици.. не подозирах, че толкова ще ми липсва :)<br />Хубава сряда! :)Марияhttps://www.blogger.com/profile/10237308679046325130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-75269392377839709532013-04-10T13:23:33.452+03:002013-04-10T13:23:33.452+03:00Много красив десерт, толкова мекичко и апетитно из...Много красив десерт, толкова мекичко и апетитно изглежда, че с удоволствие бих хапнала едно голяяяяямо парче. :-))) А готвенето е най-прекрасното хоби -- и да не е непременно професия, за някои хора със сигурност е призвание. <br /><br />Сърдечни поздрави!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13533902480164022346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-34431659557660117332013-04-10T11:31:56.102+03:002013-04-10T11:31:56.102+03:00Интересно е като идея, да. Ама май си имат попаден...Интересно е като идея, да. Ама май си имат попадения руснаците. Замислила съм и торта "Птиче мляко" за някога, но да видим.<br />Поздрави, Танче!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-56773033546880184992013-04-09T23:35:01.824+03:002013-04-09T23:35:01.824+03:00Гери, много примамливо сладкишче :)
Поздрави!Гери, много примамливо сладкишче :)<br /><br />Поздрави!Таняhttps://www.blogger.com/profile/14342300360302768590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-72694399277205668052013-04-09T22:23:17.101+03:002013-04-09T22:23:17.101+03:00Благодаря ти, Гери! Ще го заведа утре на лекар, пъ...Благодаря ти, Гери! Ще го заведа утре на лекар, пък ще видим какво ще ми кажат. Светланаhttps://www.blogger.com/profile/10682737466039076735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-19088354907260435852013-04-09T22:12:31.454+03:002013-04-09T22:12:31.454+03:00Нали за това е вид общуване, пък и може да е полез...Нали за това е вид общуване, пък и може да е полезна за някого тази информация. Относно фотоапарата - май няма да съм ти полезна, при мен беше проблем с картата и самият фотоапарат не можеше да я прочете.<br />Но преди да купуваш нов, посъветвай се отново, Светле.<br />Дано всичко да се нареди!<br />Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-54080120796704188982013-04-09T22:06:24.883+03:002013-04-09T22:06:24.883+03:00Коментарите на чат ще заприличат малко, но нищо. П...Коментарите на чат ще заприличат малко, но нищо. Проблемът е, че снимките, когато са на светлина са много бели, почти нищо не се вижда, а когато се правят на по-слаба светлина са много размазани и което е по-лошо на хоризонтални линии. Писах във форуми - смятат че е лентов кабел или някаква матрица, но към сервизите съм много скептично настроена. От опит знам, че нещо стигне ли до сервиз (особено такава техника) даваш пари за сервизи, а пък то ако изкара няколко месеца работещо е добре... Затова, колкото и да не ми се иска, май ще се спестява за нов... :(Светланаhttps://www.blogger.com/profile/10682737466039076735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-11444707871766163372013-04-09T21:24:54.997+03:002013-04-09T21:24:54.997+03:00Светле, давай смело! Щом е готвене, трябва да се е...Светле, давай смело! Щом е готвене, трябва да се експериментира, неуспехите поне са вкусни (понякога де). =)<br />Относно фотоапарата - и аз съм го изпитвала този ужас. Добре че успях да оправя (поне засега) проблема. Ако искаш, кажи какво се случи с твоя и ако е сходно, мога да ти кажа какво направих аз. А фурната - още не е наред... <br />И за другото - благодаря, със сигурност ми е от полза. Ще пробвам да приложа някога. <br />Сърдечни поздрави!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-61445597693174129222013-04-09T21:08:30.493+03:002013-04-09T21:08:30.493+03:00И аз съм го виждала този сладкиш, макар че ми е ст...И аз съм го виждала този сладкиш, макар че ми е странно как се получава и ме е страх да не остане сурово или да стане несполучливо... Макар че твоят сладкиш изглежда перфектно - пластът си личи, а и кремчето добре се е отделило. :)<br />Много е лошо, когато нещо се развали, но пък е хубаво, че си наваксала с този сладкиш. При мен пък фотоапаратът се прецака и наваксвах тези дни, но за жалост без снимки. :( Много ме е яд, че сега трябва нов да си купувам или да ходя по сервизи уж да го оправят :(.<br />А на въпроса как се слага сърчице в блога : слагаш този html код в публикацията или заглавието й и ето го сърчицето :) Още такива подобни кодове има тук: http://www.w3schools.com/tags/ref_symbols.asp, а за усмивките направо копираш от тук: http://hinh.tv/happy-emoticons.html#.UWRXdldTmeY.<br />Хубава вечер, Гери и се надявам да съм ти била полезна! ❀‿❀<br />Светланаhttps://www.blogger.com/profile/10682737466039076735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-12969626821202826792013-04-09T20:57:21.390+03:002013-04-09T20:57:21.390+03:00Hey, Zokie, I'm glad to see you here. Thanks f...Hey, Zokie, I'm glad to see you here. Thanks for the comment!<br />I hope you'll like this cake! And... I hope that you understand the recipe (I'm not sure whether the translator is working).<br />Have a nice evening!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-7070531689136597662013-04-09T19:36:41.227+03:002013-04-09T19:36:41.227+03:00Looks like that you make this cake for me.I love i...Looks like that you make this cake for me.I love it and will make it very soon. Thanks a million.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-24362384734713526392013-04-09T19:34:35.343+03:002013-04-09T19:34:35.343+03:00Благодаря на всички! Аз обаче искам да кажа нещо -...Благодаря на всички! Аз обаче искам да кажа нещо - кулинарята е страст, емоция, удоволствие... Но всички вие сте ми голямо вдъхновение и споделеното тук е голяма радост за мен.<br />Сърдечно благодаря отново и пожелавам на всички хубава и усмихната вечер! =)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-68521451270251613242013-04-09T18:23:10.873+03:002013-04-09T18:23:10.873+03:00Гери, интересен сладкиш, а и ти си се справила отл...Гери, интересен сладкиш, а и ти си се справила отлично, съдейки по снимките. Аз обичам кремчета, така че ще ми допадне несъмнено.<br />Сега прочетох за пътуването ти до Брюксел. Поздравления и пожелания за още много успехи :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-71191417043130192482013-04-09T17:27:54.595+03:002013-04-09T17:27:54.595+03:00Хубав е станал, Гергана!Аз съм правила този умен с...Хубав е станал, Гергана!Аз съм правила този умен сладкиш само веднъж, на вкус ни хареса, но нещо на външен вид не го бях докарала:).Изядохме го, но замина като опитан и ненаписан.Твоят е с много добър изглед.Поздрави! Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2467546023162863502.post-47023922125612552672013-04-09T13:18:00.016+03:002013-04-09T13:18:00.016+03:00Добре се е получило и без много пластове,важното е...Добре се е получило и без много пластове,важното е да е вкусен.<br />Хубав ден!elij-Elka Grozevahttps://www.blogger.com/profile/09557791966276864216noreply@blogger.com